Un tânăr de 17 ani a decedat, altul este în comă, în urma unui accident rutier

Duminică, 17 Iulie 2016Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Un tanar de 17 ani a decedat  altul este in coma  in urma unui accident rutier | imaginea 1 Duminică, 17 iulie a.c., militarii Detaşamentelor de Pompieri Fălticeni şi Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare şi ambulanţe SMURD (B şi C), sprijiniţi de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit în urma unui accident rutier produs pe raza satului Văleni Stânişoara, comuna Mălini, DJ209B.

La sosirea echipajelor, un autoturism era ieşit în afara părţii carosabile, cu partea din faţă într-un şanţ, în urma coliziunii cu un cap de pod. În interiorul maşinii se aflau doi tineri, ambii în vârstă de 17 ani, încarceraţi şi în stare de inconştienţă.

Pompierii militari au luat măsurile de siguranţă specifice, concomitent cu operaţiunile de descarcerare a celor două victime. Din nefericire, unul dintre băieţi era deja decedat, iar al doilea se afla în comă.

Tânărul rămas în viaţă a fost preluat de echipajul SMURD C TIM (Terapie Intensivă Mobilă) al Detaşamentului de Pompieri Suceava şi transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava.

Galerie imagini