O femeie și doi copii au rămas încarcerați în urma unui accident rutier

Luni, 27 Februarie 2017Bistrița-Năsăud

O femeie si doi copii au ramas incarcerati in urma unui accident rutier | imaginea 1 Modulul SMURD - echipaj de terapie intensivă mobilă, echipaj de decarcerare și un echipaj de prim ajutor (GIS Beclean) - sprijinit de un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, a acordat asistență medicală pentru cinci victime ale unui accident rutier ce a avut loc duminică, 26 februarie a.c., pe Drumul Național 17, la ieșirea din localitatea Șintereag spre orașul Beclean.

Salvatorii au găsit, într-unul din autoturismele implicate în accident, o femeie în vârstă de 36 de ani - conducător auto - rămasă încarcerată și doi copii în vârstă de doi, respectiv patru ani.

Echipajul de descarcerare a extras victima în aproximativ 10 - 15 min și a predat-o, împreună cu cei doi copii cu care circula, echipajelor medicale de la fața locului. După ce au fost stabilizate, victimele au fost transportate la UPU - SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

Celelalte două persoane implicate în accident, pasagerii celeilalte mașini, au fost evaluate din punct de vedere medical la locul accidentului, dar au refuzat transportul la spital.

Galerie imagini