O mașină a luat foc în urma unui accident rutier

Luni, 27 Februarie 2017Teleorman

O masina a luat foc in urma unui accident rutier | imaginea 1 Miercuri, 22 februarie a.c., la ora 23.42, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 o persoană a solicitat intervenția pompierilor militari pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în urma producerii unui accident rutier pe raza localității Bâscoveni, comuna Gălăteni.

Sosiți la locul evenimentului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, pompierii militari din cadrul Detașamentului Videle au constatat faptul că autoturismul era cuprins de flăcări în totalitate, fără persoane în interior, iar în apropiere erau distruse un stâlp de electricitate din beton, un gard și un pom.

Victima, Marius G., pasager al autoturismului, găsită într-o curte din apropiere, cu dureri la nivelul umărului stâng și la abdomen, a fost preluată de paramedicii SMURD care i-au acordat primul ajutor și au transportat-o de urgență la Spitalul Orășenesc Videle.

Incendiul a fost stins după aproximativ o oră, fiind salvate bunuri materiale apreciate la suma de 40000 de lei, reprezentând o casă de locuit aflată la aproximativ 5 m de focarul incendiului.

Au ars ori au fost distruse de flăcări autoturismul, în proporție de 100% și un gard din lemn, pe o suprafață de cca. 4 mp. Cazul a fost preluat de către poliție pentru cercetări.

Galerie imagini