Două autoturisme și o autoutilitară, în coliziune pe raza municipiului Slobozia

Sâmbătă, 27 Iunie 2020Ialomita
Sursa Foto: Facebook ISU Ialomita

Doua autoturisme si o autoutilitara  in coliziune pe raza municipiului Slobozia | imaginea 1 Marţi, 23 iunie a.c., în jurul orei 12:00, pompierii ialomiţeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza municipiului Slobozia, pe DN2A, în care au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară.

În sprijinul persoanelor implicate în coliziune, s-au deplasat de urgență pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o ambulanța SMURD și două echipaje SAJ Ialomița.

În eveniment au fost implicate 4 persoane, au rezultat 3 victime, o femeie și doi bărbați, dintre care o victimă a fost încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru deblocarea victimei. Celelalte echipaje de la locul intervenției au acordat primul ajutor medical celorlalte persoane implicate în accident, ulterior cele 3 victime au fost transportate cu ambulanța SMURD și ambulanțele SAJ la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Militarii au acționat pentru sablarea carosabilului și pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.

Galerie imagini