Autoturism cu 3 bărbaţi, răsturnat peste un gard de beton

Vineri, 22 Ianuarie 2021Vaslui
Sursa Foto: Facebook ISU Vaslui

Autoturism cu 3 barbati  rasturnat peste un gard de beton | imaginea 1 Detașamentul de Pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate, la un accident rutier produs pe DN24, în localitatea Muntenii de Sus, comuna Muntenii de Sus. În accident a fost implicat un autoturism în care se aflau trei persoane.

La fața locului au fost deplasate și două ambulanțe tip B aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție a fost găsit un autoturism ieșit în afara carosabilului, răsturnat peste un gard din beton. În autoturism se aflau trei bărbați. Persoanele (trei bărbați cu vârste de 33 ani, 30 ani și 27 ani) au fost extrase și predate echipajelor de pe ambulanțe.

Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate cu politraumatisme în urma unui accident rutier. Circumstanțele producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens.

Galerie imagini