Serie de accidente rutiere în interval de 24 de ore

Luni, 27 Septembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Serie de accidente rutiere in interval de 24 de ore | imaginea 1 Miercuri, 22 septembrie a.c., în jurul orei 10:00, un accident rutier s-a produs la ieșire din localitatea Cucerdea, spre orașul Iernut.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni. A fost vorba despre un accident rutier produs între un autotren și o autoutilitară. În urma impactului, șoferul autoutilitarei, o persoană de 43 de ani, a rămas încarcerat.

Pompierii militari au extras în cel mai scurt timp victima și au predat-o echipajului de pe ambulanța SMURD, după care a fost transportată la UPU SMURD Târgu Mureș pentru investigații. Aceasta a fost conștientă și cooperantă. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, pe toată durata intervenției.

Miercuri, 22 septembrie, în jurul orei 13:00, un accident rutier a avut loc în localitatea Sângeorgiu de Mureș, pe strada Transilvaniei. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

În accident au fost implicate două autoturisme, unul dintre ele s-a răsturnat. Au fost implicate patru persoane, toate s-au autoevacuat, una fiind de cod galben și trei de cod verde. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Circulația a fost blocată pe ambele sensuri de mers, pe toată durata intervenției.

Tot miercuri, 22 septembrie, în jurul orei 19:05, un alt accident rutier s-a produs la ieșirea din municipiul Sighișoara, spre localitatea Daneș. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara.

A fost vorba despre un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă, iar din interiorul acestuia s-au autoevacuat două persoane. Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Traficul în zonă nu a fost afectat.

Joi dimineață, 23 septembrie a.c., în jurul orei 07:30, un accident rutier s-a produs în localitatea Glodeni, strada Principală. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș.

A fost vorba despre un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Din interior s-a autoevacuat o persoană, aceasta fiind evaluată medical de către echipajul de pe ambulanță. Persoana a refuzat transportul la spital. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Accidentul a afectat circulația pe un sens de mers.

Galerie imagini