Serie de cinci accidente rutiere, în interval de 24 de ore

Marți, 07 Septembrie 2021Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Serie de cinci accidente rutiere  in interval de 24 de ore | imaginea 1 Miercuri, 01 septembrie a.c., în jurul orei 10:30, o conductă de gaz a fost ruptă în urma unei manevre greșite a unui autoturism în localitatea Petelea.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, aceștia asigurând măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Remedierea problemei a fost efectuată de către un echipaj de intervenție de la furnizorul de gaze naturale. Nu au fost victime.

Miercuri, 01 septembrie a.c., în jurul orei 13:50, un accident rutier s-a produs în municipiul Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Targu Mures. A fost vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, fără victime. Drumul a fost blocat pe un sens de mers, pe toată durata intervenției. Pompierii militari au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Miercuri, 01 septembrie, în jurul orei 14:35, un alt accident rutier s-a produs pe raza localității Suseni. Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, fiind vorba despre un accident rutier produs între trei autoturisme, fără victime. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Miercuri, 01 septembrie, în jurul orei 18:15, un nou accident rutier s-a produs pe raza localității Periș.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin. În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau șapte persoane, două dintre acestea au necesitat îngrijiri medicale, acestea fiind de cod verde. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Drumul a fost blocat pe un sens de mers pe toată durata intervenției.

Tot miercuri, 01 septembrie, în jurul orei 23:00, accident rutier produs pe DN15, în apropierea localității Periș.

Au executat misiunea pompierii militari din cadrul Detașamentului Reghin, fiind vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme, din care victimele s-au autoevacuat. Acestea nu au necesitat îngrijiri medicale. Pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire și stingere a incendiilor. Drumul a fost blocat pe ambele sensuri de mers pe toată durata intervenției.

Galerie imagini