Incendiu izbucnit la remorca unui TIR încărcat cu îngrăşământ

Vineri, 11 Noiembrie 2022Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Incendiu izbucnit la remorca unui TIR incarcat cu ingrasamant | imaginea 1 Marți, 8 noiembrie a.c., în jurul orei 11.15, două echipaje specializate de stingere din cadrul Secţiei de Pompieri Dragalina au fost solicitate să acţioneze pe A2, km 86, sens de mers Constanţa – Bucureşti, pentru stingerea unui incendiu produs la remorca unui autovehicul care transporta îngrăşământ.

Remorca autotrenului a luat foc în timp ce se deplasa pe Autostrada Soarelui, ceea ce l-a determinat pe conducătorul vehiculului să oprească pe banda de urgenţă şi să decupleze remorca afectată de incendiu. Salvatorii au ajuns rapid la locul solicitării şi au luat toate măsurile necesare, astfel încât să nu mai existe risc de extindere a arderii.

Pompierii militari din cadrul Secţei Dragalina s-au deplasat la această intervenţie cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită şi au acţionat pentru lichidarea arderii, timp de aproximativ 25 de minute, fără să se înregistreze probleme deosebite.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD din cadrul Secţiei de Pompieri Dragalina, însă nu a intervenit de această dată, nefiind cazul. Circulaţia a fost întreruptă pe respectivul tronson de drum, atât timp cât a durat intervenţia pompierilor şi ulterior curăţarea carosabilului.

Galerie imagini