Accident cu 5 victime în municipiul Câmpulung Moldovenesc

Duminică, 17 Iulie 2016Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Accident cu 5 victime in municipiul Campulung Moldovenesc | imaginea 1 Două autoturisme au intrat în coliziune, duminică, 17 iulie a.c., 0ra 12.28, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc. În urma accidentului au rezultat 5 victime, dintre care una, un bărbat de 41 de ani a rămas încarcerat între fiarele mașinii.

Accidentul a fost provocat de un tânăr de 20 de ani care a intrat în depășirea unei coloane de autovehicule, fără a se asigura corespunzător și intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

În urma impactului șoferul autoturismului condus regulamentar a fost grav rănit, alți 4 pasageri aflați în mașina acestuia au fost de asemenea răniți.

La fața locului s-au deplasat militarii Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă - au balizat zona, au verificat scurgerile de carburanţi şi lubrifianţi şi au deconectat bornele de la bateriile de acumulatori. Concomitent, au extras victima încarcerată, un bărbat în vârstă de 41 de ani, şi au predat-o unui echipaj SAJ.

Cinci dintre persoanele implicate în accident (o femeie de 42 de ani şi patru bărbaţi, inclusiv cel încarcerat, de 41, 45, 33 şi 18 de ani), au fost transportate la spital, toate conştiente. Şoferul uneia dintre maşini, în vârstă de 20 de ani, a refuzat transportul la o unitate spitalicească.

Conducătorul auto care a provocat accidentul a refuzat transportul la spital.

Galerie imagini