Despre noi

"Jurnalul rutier" este o publicație ce își propune să devină o veritabilă agendă a participanților la trafic cu toate cele necesare: de la probleme de legislație, conduită în trafic, evenimente rutiere până la prezentarea de mașini, prezentarea stării drumurilor din România dar și a diverse destinații de timp liber pentru conducătorii auto.

"Jurnalul rutier" este o revistă pentru toți cei care fie la volan, fie ca simpli pasageri, bat șoselele patriei și nu numai. "Jurnalul rutier" vine în întâmpinarea conducătorilor auto, a viitorilor conducători auto dar și a acelor persoane care nu posedă permis de conducere dar sunt interesate sau pasionate de domeniul auto.

Marele pilot român de Fromula 1, Titi Aur, spunea într-un interviu: "Cea mai periculoasă meserie este aceea de conducător auto". Acesta este și motto-ul ales de noi, pentru că descrie cel mai bine scopul principal pe care "Jurnalul Rutier" și l-a propus: să arătăm că pe cât de plăcut, chiar fascinant este condusul unui autoturism, el presupune respectarea legislației în vigoare și, mai ales, o foarte mare responsabilitate din partea conducătorului auto.

Drumuri bune, fără evenimente rutiere!

Redacția