Accident rutier cu trei victime, pe E 574

Vineri, 26 August 2016Olt

Accident rutier cu trei victime  pe E 574 | imaginea 1 Pompierii SMURD din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit joi, 25 august a.c., în jurul orei 09.00, pe Drumul European 574, între localitățile Valea Mare și Jitaru, la un accident rutier. În accident au fost implicate un tir și un autoturism, inițial fiind anunțate și două victime încarcerate.

La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare, o autospecială SMURD pentru victime multiple și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță. Cele trei persoane aflate în autoturism au fost rănite, blocate în vehiculul grav avariat, dar neîncarcerate. Echipajul de la descarcerare a deblocat ușile autoturismului și a permis accesul echipajelor medicale către victime.

La UPU Slatina au fost transportate toate cele trei persoane aflate în autoturism, o femeie, în vârstă de 42 de ani, politraumatizată prin accident rutier (fracturi membre inferiore, fractură membrul superior drept și traumatism cranio-cerebral), o femeie, în vârstă de 35 de ani, cu traumatism cranio-cerebral, traumatism coloană lombară și plagă tăiată la membrul inferior stâng și un bărbat, în vârstă de 35 de ani, conștient, cu excoriații la cap și membrul superior stâng și traumatism la membrul inferior drept.

Galerie imagini