Bărbat decedat în urma coliziunii dintre două autoturisme

Joi, 11 August 2016Bistrița-Năsăud
Sursa Foto: ISU Bistrița

Barbat decedat in urma coliziunii dintre doua autoturisme | imaginea 1 Marți, 9 august a.c., la ora 10.20, a avut loc un accident rutier în localitatea Coldău soldat cu decesul unei persoane.

La fața locului s-au deplasat de urgență modulul SMURD şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanta Județean Bistrița-Năsăud. Au fost găsite două victime de sex masculin - șoferii celor două autoturisme implicate în accident. Bărbatul în vârstă de 48 de ani, din autoturismul răsturnat şi avariat în totalitate, era încarcercat și a fost extras de echipajul de descarcerare în cca. 15 minute.

Acesta se afla în stop cardio-respirator și au fost începute imediat manevrele de resuscitare. După aproximativ 20 minute, bărbatul a fost scos din stop cardio-respirator. Echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD l-a pregătit pentru a fi transportat de urgență pe calea aerului, de către elicopterul SMURD, la o clinică de specialitate din Târgu-Mureș.

Celălalt conducător auto - un bărbat, în vârstă de 26 de ani - a fost preluat de un echipaj de prim ajutor SMURD cu leziuni și traumatisme ce, aparent, nu ii pun viaţa în pericol și transportat la spital.

Din păcate, înainte ca bărbatul în vârstă de 48 de ani să fie urcat în elicopter a intrat, din nou, în stop cardio respirator. În ciuda eforturilor echipajelor medicale, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii SMURD fiind nevoiţi să constate decesul.

Galerie imagini