Femeie decedată în urma unui accident rutier

Miercuri, 03 August 2016Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Femeie decedata in urma unui accident rutier | imaginea 1 Luni, 1 august a.c., în jurul orei 17:05, a avut loc un accident rutier, pe drumul ce leagă localitatea Acâş de Supur, un microbuz de transport persoane ieșind de pe carosabil și plonjând peste un şanţ într-un lan de porumb.

La faţa locului, în cel mai scurt timp au fost dislocate forţe ale Gărzii de Pompieri Tăşnad şi ale Detaşamentului de Pompieri Satu Mare cu două echipaje de descarcerare, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, sprijinit de patru echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Satu Mare, pentru acordarea primului ajutor unui număr de şapte victime.

Odată ajunşi la locul solicitării, salvatorii au găsit o persoană de sex feminin, decedată, şi o femeie, în vârstă de aproximativ 36 de ani, rămasă încarcerată în habitaclu. Victima a fost extrasă de către pompierii militari care încadrează echipajul de descarcerare şi predată echipajelor medicale. Şoferului şi altor patru adulţi, pasageri ai microbuzului, implicat în accident li s-a acordat asistenţă medicală la locul evenimentului, ulterior aceştia au fost transportaţi de urgenţă la spital.

Galerie imagini