Un mort și 8 răniți în urma unui accident rutier

Luni, 29 August 2016Olt

Un mort si 8 raniti in urma unui accident rutier | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Slatina au intervenit sâmbătă, 27 august a.c., în jurul orei 01.15, pe drumul județean 546, între localitățile Slatina și Brebeni, la un accident rutier. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau nouă persoane, iar impactul a fost frontal. Persoana care a apelat numărul de urgență a anunțat și două victime încarcerate.

La fața locului au fost mobilizate în cel mai scurt timp o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială SMURD pentru victime multiple, o autospecială de stingere cu apă și spumă, dotată cu accesorii pentru descarcerare și cinci echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

În momentul sosirii echipajelor la fața locului, șoferul unuia dintre autoturismele implicate în accident, în vârstă de 44 de ani, a fost găsit încarcerat, fără semne vitale. Pasagerul de pe scaunul din dreapta-față al aceluiași autoturism a fost găsit încarcerat, prins cu picioarele sub bordul vehiculului. Echipajele de descarcerare au îndepărtate mai multe elemente de caroserie pentru extragerea bărbatului, în vârstă de 30 de ani și l-au predat echipajelor medicale.

Pompierii de la descarcerare au acționat și pentru extragerea bărbatului decedat din autovehicul. Opt persoane au ajuns la UPU Slatina, bărbatul încarcerat, în vârstă de 30 de ani, conștient, politraumatizat prin accident rutier, soția acestuia, în vârstă de 22 de ani, cu traumatisme la coloana vertebrală, traumatism abdominal și traumatism la membrul superior stâng, copilul acestora, în vârstă de cinci luni, cu traumatism cranio-cerebral, dar și cei cinci tineri, cu vârste între 17 și 18 ani, aflați în cel de-al doilea autoturism implicat în accident, conștienți, politraumatizați prin accident rutier.

Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rămase în urma accidentului.

Galerie imagini