Accident cu decedat, la ieșirea din Caracal

Sâmbătă, 03 Decembrie 2016Olt
Sursa Foto: ISU Olt

Accident cu decedat  la iesirea din Caracal | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului Caracal au intervenit duminică, 27 noiembrie a.c., în jurul orei 18.30, pe DN 6 - E 70, pe raza localității Drăghiceni, la un accident rutier cu victimă încarcerată. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei bărbați.

La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei încarcerate ( șofer), un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din municipiul Craiova, prins între bord, scaun și volanul autoturismului. Pentru extragerea acestuia au fost îndepărtate mai multe elemente de caroserie.

Pacientul a fost extras din autovehiculul grav avariat în stare de inconștiență. Cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul victimei. La spital a ajuns și șoferul celuilalt autoturism, în vârstă de 61 de ani, tot din municipiul Craiova, cu traumatism abdominal.

Galerie imagini