Autoturism lovit de tren

Sâmbătă, 03 Decembrie 2016Suceava
Sursa Foto: ISU Suceava

Autoturism lovit de tren | imaginea 1 Vineri, 03 decembrie a.c., ora 10.21, militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, împreună cu două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au intervenit în urma unui accident rutier, care a avut loc pe raza localităţii Todireşti.

Incidentul s-a produs la o terecere la nivel cu calea ferată, unde un tren de călători, care circula pe ruta Cacica-Suceava, a lovit un autoturism în care se afla o familie compusă din patru membri (un bărbat de 38 de ani, o femeie de 35 şi doi copii, băiat şi fetiţă, de 9 şi 12 ani). Maşina lovită de tren a fost târâtă pe o distanţă de aproximativ 100 de metri. Cele patru persoane au fost rănite, cel mai grav fiind bărbatul, care a suferit traumatisme multiple. În tren se aflau aproximativ 70 de călători, care nu au suferit probleme medicale în urma accidentului.

Pompierii militari au luat măsurile specifice de siguranţă şi au acordat primul ajutor medical răniţilor, alături de echipajele de la Ambulanţă. După stabilizare, toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Pe timpul intervenţiei, circulaţia feroviară a fost blocată pentru efectuarea măsurătorilor de către poliţişti, iar autoturismul a fost îndepărtat de pe calea ferată la ora 12:40.

Galerie imagini