Bărbat decedat în urma unui accident rutier

Miercuri, 08 Februarie 2017Olt

Barbat decedat in urma unui accident rutier | imaginea 1 Pompierii de la Garda Balș au intervenit în dimineața zilei de luni, 30 ianuarie a.c., în jurul orei 08.00, pe Drumul European 574, între localitățile Balș și Pielești, la un accident rutier cu victima încarcerată. În accident au fost implicate un TIR și un autoturism, în care se aflau doar șoferii.

La fața locului s-au deplasat o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare, un echipaj SMURD, o ambulanță de la Serviciul de Ambulanță și un echipaj SMURD de Terapie Intensivă Mobilă de la SMURD Dolj.

Șoferul autoturismului a fost găsit inconștient, încarcerat, politraumatizat prin accident rutier. Pentru extragerea victimei pompierii au îndepărtat mai multe elemente de caroserie. Bărbatul a fost preluat de echipajele medicale, inconștient și s-a început deplasarea spre județul Dolj pentru transferul pacientului către echipajul ISU Dolj. Pe timpul deplasării bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și a fost predat SMURD Dolj în curs de resuscitare. Cadrele medicale au continuat manevrele de resuscitare, fără rezultat favorabil, bărbatul fiind declarat decedat.

Galerie imagini