O fetiță de 1 an și 4 luni și bunica acesteia au decedat după ce un TIR s-a răsturnat peste ele

Joi, 11 Mai 2017Bihor

O fetita de 1 an si 4 luni si bunica acesteia au decedat dupa ce un TIR s a rasturnat peste ele | imaginea 1 Joi, 11 mai a.c., la ora 10.35, pe strada Kulin Gyorgy din municipiul Salonta, un bărbat de 36 de ani, din localitatea Cîlnic, judeţul Alba, în timp ce conducea un ansamblu format din cap tractor cu remorcă, dinspre centrul municipiului către localitatea Tinca, ajungând pe drumul judeţean 795, într-o curbă periculoasă la stânga, nu a adaptat viteza de deplasare la configurația drumului.

"Astfel, a pierdut controlul asupra ansamblului și s-a răsturnat pe partea laterală dreapta, în șanțul din partea dreaptă a sensului său de deplasare. În cădere, ansamblul de vehicule a strivit o femeie de 57 de ani şi o minoră de 1 an şi 4 luni, ambele din Salonta, care se aflau pe acostamentul dreapta al părții carosabile, în calitate de pietoni. În urma accidentului rutier, femeia de 57 de ani şi minora au suferit leziuni care le-au provocat decesul. Totodată, conducătorul ansambului de vehicule şi o femeie de 31 de ani, din Oradea, pasageră în autotren, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportaţi la spital." - se arată într-un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Bihor.

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

Galerie imagini