Tânără de 18 ani decedată într-o coliziune frontală pe contrasens

Luni, 08 Mai 2017Bihor
Sursa Foto: ISU Bihor

Tanara de 18 ani decedata intr o coliziune frontala pe contrasens | imaginea 1 Joi, 4 mai a.c., la ora 11.20, pe strada Ogorului din municipiul Oradea, o tânără de 18 ani, din localitatea bihoreană Ineu, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum - carosabil umed, ploaie torențială.

Astfel, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul condus de aceasta a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, pe banda a doua, de o femeie de 30 de ani, din comuna Moisei, județul Maramureș.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate un echipaj de pompieri militari cu o autospecială de descarcerare grea, echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea și trei echipaje ale SAJ.

La sosirea forțelor de intervenţie s-a constatat faptul că, una dintre victime, o tânără aflată la volanul unuia dintre autoturisme, decedase, iar pasagera din dreapta sa, în vârstă de 18 ani, era încarcerată. Echipajul de descarcerare a acționat pentru evacuarea tinerei, aflate în stare gravă, dintre fiarele contorsionate ale autovehiculului, predând-o echipajelor medicale care au procedat la acordarea îngrijirilor necesare celor trei persoane rănite, transportându-le ulterior la spital.

În urma accidentului rutier, tânăra de 18 ani care conducea primul autoturism a suferit leziuni care i-au provocat decesul. De asemenea, o tânără de 18 ani, din municipiul Oradea, pasageră în primul autoturism, a suferit multiple leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital. Totodată, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și un bărbat de 76 de ani, din orașul Aleșd, județul Bihor, pasager în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni ușoare, pentru îngrijirea cărora au fost transportați la spital.

Galerie imagini