Autoturism lovit de tren după ce a fost proiectat pe calea ferată

Duminică, 22 Iulie 2018Bistrița-Năsăud

Autoturism lovit de tren dupa ce a fost proiectat pe calea ferata | imaginea 1 Două autoturisme au intrat în coliziune, iar unul dintre acestea a fost proiectat pe calea ferată, ulterior fiind lovit în plin de locomotiva trenului accelerat Iași - Timişoara.

Evenimentul a avut loc pe DN 17 D, la ieşirea din localitatea Feldru, joi, 19 iulie a.c., puțin înainte de ora 22.00. Echipajele de intervenţie au găsit la locul accidentului patru victime, câte două în fiecare autoturism, dintre care trei erau încarcerate. Două echipaje de descarcerare, trei echipaje SMURD din cadrul ISU Bistrița - Năsăud şi un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Bistrița-Năsăud au fost direcţionate la locul indicat. După triajul preliminar, echipajele de descarcerare au extras victimele din autoturismele avariate în proporție de 100%.

Operațiunea a durat aproximativ 40 de minute și a avut un grad ridicat de dificultate, după care victimele au fost predate echipajelor medicale în vederea stabilizării și transportării la UPU SMURD Bistrița.

De asemenea, a fost verificată starea celor aproximativ 250 călători din tren și, din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Galerie imagini