Două autovehicule și opt persoane implicate într-un accident rutier grav

Vineri, 19 Aprilie 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Doua autovehicule si opt persoane implicate intr un accident rutier grav | imaginea 1 Accident rutier grav pe DN 3B în localitatea Borcea, două autovehicule și opt persoane implicate, dintre care una decedată în urma unui stop cardio-respirator.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași și Garda de Intervenție Borcea au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de prim ajutor SMURD şi o autospecială ATPVM, pentru a acorda îngrijiri și pentru a transporta victimele către unități spitalicești.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj cu medic al Ambulanței Călărași.

În data de sâmbătă, 13 aprilie, a.c., ora 23.30, o autospecială de descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Borcea, precum și un ATPVM (Autospeciala transport personal și victime multiple) din Cadrul Detașamentului de Pompieri Călărași, au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgența, să intervină pe DN 3B - localitatea Borcea, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, în urma unui accident rutier grav, în care au fost implicate două autovehicule.

În urma accidentului au rezultat 6 victime dintre cele opt implicate, un bărbat care se afla într-un autovehicul a fost găsit în stop cardio-respirator, iar în urma efectuărilor manevrelor de resuscitare acesta a fost declarat decedat. Celelalte trei persoane ocupante ale autovehiculului înmatriculat în județul Vâlcea, doi bărbați și o persoană de sex feminin nu au suferit traumatisme grave, au primit îngrijiri medicale și au fost transportați la U.P.U. Călărași.

Ocupanții celui de al doilea autovehicul înmatriculat în județul Călărași, doi de sex masculin şi doi de sex feminin, nu au suferit traumatisme grave, au primit îngrijiri medicale, doi dintre ei fiind transportaţi la U.P.U. Călărași .

Doua autovehicule si opt persoane implicate intr un accident rutier grav | imaginea 2