Accident rutier la intrare în localitatea Ineu, o persoană încarcerată

Marți, 28 Mai 2019Arad
Sursa Foto: ISU Arad

Accident rutier la intrare in localitatea Ineu  o persoana incarcerata | imaginea 1 Accidentul a avut loc la intrarea în orașul Ineu. Un biciclist a fost lovit de un autoturism, iar în dinamica accidentului, acesta a fost proiectat într-un canal, rămânând încarcerat.

Au fost alocate forțe ale Detașamentului de Pompieri Ineu din cadrul ISU ARAD, o autospecială cu modul descarcerare, 1 ambulanță SAJ de la substaţia Şiria.

La fața locului au fost găsite două victime, biciclistul inconștient și șoferul autoturismului, încarcerat, inconștient. A fost solicitat sprijinul echipajului SMURD TIM (terapie intensiva mobila), al Detașamentului de Pompieri Arad și al elicopterului SMURD.

După aproximativ 15 minute, bărbatul încarcerat a fost extras din mașină, inconștient și s-a trecut la executarea manevrelor de resuscitare. Între timp, plt. maj. Ciprian Tamas, plt. adj. Seran Gelu, pompieri ai Detașamentului Ineu, ce veneau spre Arad pentru a executa o altă misiune și plt. maj. Ciprian Iertea, aflat în timpul liber, au început manevrele de resuscitare pentru biciclist. Șoferul autoturismului a fost transportat cu elicopterul SMURD la spitalul din Timișoara, iar biciclistul, de către SMURD TIM la UPU Arad, ambii în viață, dar în stare gravă.

Galerie imagini