Totul din cauza unei clipe de neatenție!

Marți, 07 Mai 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

Totul din cauza unei clipe de neatentie | imaginea 1 Am vorbit în multe rânduri despre ce se poate întâmpla din cauza unei clipe de neatenție!

Iată încă un exemplu:

Vineri, 3 mai, a.c., pompierii gorjeni fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din municipiul Tg-Jiu. Două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj au gonit către locul cu pricina și au găsit un bărbat prins sub un autovehicul. Pompierii au intervenit și l-au scos pe bărbat de sub mașină. Omul era conștient, dar leziunile suferite erau destul de grave. Echipajul SMURD i-a acordat primul ajutor calificat și l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Tg-Jiu.

Cum s-a întâmplat nefericitul eveniment?

Un tânăr în vârstă de 19 ani, în timp ce conducea un autovehicul pe bulevardul Ecaterina Teodoroiu din municipiul Tg-Jiu, din cauze necunoscute, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe trotuar, a lovit bărbatul în vârstă de 63 de ani, a rupt un stâlp și a distrus vitrinele unui agent economic.

Bietul om, lovit ca de fulger, s-a trezit sub autovehicul, fără să aibă timp să-și dea seama ce s-a întâmplat! Din fericire, a scăpat cu viață!

Revenim și spunem: iată ce consecințe poate genera o clipă de neatenție!

Trebuie să învățăm din greșelile altora și să devenim mai conștienți! Trebuie să conștientizăm riscurile la care ne expunem sau îi expunem pe alții! În acea zi, un om a ajuns la spital, iar celălalt va răspunde pentru tot ce s-a întâmplat...totul din cauza unei clipe de neatenție!

Totul din cauza unei clipe de neatentie | imaginea 2