3 victime în urma impactului a două autovehicule

Luni, 03 Iunie 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

3 victime in urma impactului a doua autovehicule | imaginea 1 Am încercat, în ultimul timp, să evităm să mai postăm tragediile pe care le întâlnim zilnic. Sunt însă situații în care trebuie să vorbim și despre ele în speranța că, astfel, conștientizăm riscurile la care ne expunem cu toții, devenim mai prudenți și mai responsabili.

O situație de urgență gravă s-a petrecut joi, 30 mai, a.c., în jurul orei 16:00, când pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza localității Țânțăreni. La fața locului s-au deplasat un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Secției de Pompieri Turceni, precum și un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, care au constatat că, în urma impactului a doua autovehicule, au rezultat 3 victime. Este vorba despre 2 femei în vârstă de 20, respectiv 50 de ani, și o fetiță de numai 2 anişori, care nu erau încarcerate și erau conştiente.

Cele două femei au primit primul ajutor calificat la faţa locului și au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Filiași. Din cauza stării grave, fetița în vârstă de 2 ani a fost preluată de elicopterul SMURD Craiova care a aterizat pe carosabil și a preluat-o.

Galerie imagini