Accident rutier, soldat cu pierderea unei vieți omenești

Sâmbătă, 15 Iunie 2019Calarasi
Sursa Foto: ISU Calarasi

Accident rutier  soldat cu pierderea unei vieti omenesti | imaginea 1 Un accident rutier grav a avut loc pe DJ 306, între localitățile Ceacu şi Floroaica, un auto şi opt persoane implicate, patru victime, dintre care una decedată în urma unui stop cardio-respirator.

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de prim ajutor SMURD şi o autospecială ATPVM, pentru a acorda îngrijiri şi pentru a transporta victimele către unități spitalicești.

La faţa locului s-au deplasat şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Călăraşi, dintre care un echipaj cu medic. Marţi, 11 iunie, a.c., ora 18.10, echipajele de intervenţie din cadrul Detașamentului de Pompieri Calarași au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe DJ 306 – între localitățile Ceacu şi Floroaica, pentru acordarea primului ajutor mai multor persoane şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma unui accident rutier grav, al unui autoturism.

În urma accidentului au rezultat 4 victime din cele opt implicate, trei suferind diferite politraumatisme la nivelul membrelor, a patra persoană, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 ani a fost găsit în stop cardio-respirator, iar în urma efectuărilor manevrelor specifice de resuscitare, aceasta a fost declarată decedată. Urmează să fie stabilite cu exactitate de către organele abilitate circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier, soldat cu pierderea unei vieți omenești!

Galerie imagini