Accident rutier produs prin coliziunea unui autoturism cu un stâlp de beton

Sâmbătă, 15 Iunie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Accident rutier produs prin coliziunea unui autoturism cu un stalp de beton | imaginea 1 Duminică, 10 iunie, a.c., la ora 22:10, dispeceratul ISU SATU MARE a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier în localitatea Craidorolț din județul Satu Mare. În accidentul produs prin coliziunea unui autoturism cu un stâlp de beton de pe marginea drumului, au fost implicate patru persoane, o familie: o fetiță de 8 ani, mama, tatăl și o mătușă.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD, respectiv o ambulanță SMURD TIM (Terapie Intensivă Mobilă) și două ambulanțe SAJ de la Satu Mare. Ajuns la locul accidentului, primul echipaj SMURD, simțind miros de combustibil a procedat și la deconectarea bornelor bateriei, pentru preîntîmpinarea producerii unui incendiu.

Pentru o persoană de sex feminin, în vârstă de 65 de ani, s-a intervenit cu proceduri specifice de descarcerare, iar după ce a fost extrasă din autoturism a fost predată echipajului medical SMURD-TIM, care a început manevrele de resuscitare, însă din nefericire aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul.

A doua victimă, tot de sex feminin (mama), care în urma impactului a fost proiectată în afara autoturismului, a fost găsită în stare gravă. Acesteia i s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, de către un echipaj SAJ și a fost transportată la UPU Satu Mare.

Celorlalte două victime, șoferul (tatăl) și fetița, care au fost găsite cu diferite contuzii și traumatisme, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate tot la UPU Satu Mare.

Galerie imagini