Intervenție contra cronometru pentru salvarea victimelor unui grav accident de circulație

Duminică, 09 Iunie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Interventie contra cronometru pentru salvarea victimelor unui grav accident de circulatie | imaginea 1 O intervenție contra cronometru a pompierilor militari și a echipajelor medicale s-a desfăşurat pentru salvarea victimelor unui grav accident de circulație.

În dimineața zilei de luni, 3 iunie, a.c., la ora 07.17 dispeceratul ISU SATU MARE a fost alertat cu privire la producerea unui accident rutier, la intrare în localitatea Comlaușa, în urma căruia 4 persoane au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Turț, cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD, respectiv o ambulanță SMURD TIM şi o ambulanță aparținând SAJ Satu Mare.

Pentru o persoană de sex masculin s-a intervenit cu proceduri specifice de descarcerare, iar după ce a fost extrasă din autoturism, a fost predată echipajului medical, care a început manevrele de resuscitare, victima aflându-se în stop cardio-respirator. Din nefericire, acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, la ora 8.50 fiind declarat decesul.

Pentru o a doua victimă, care a suferit o amputare de membru superior, s-a solicitat elicopter SMURD.

Celelalte două victime au fost găsite conștiente, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportate la UPU Satu Mare pentru efectuarea de investigații medicale suplimentare.

Galerie imagini