O clipă de neatenție poate genera o tragedie!

Sâmbătă, 15 Iunie 2019Gorj
Sursa Foto: ISU Gorj

O clipa de neatentie poate genera o tragedie | imaginea 1 Joi, 13 iunie, a.c., pompierii gorjeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe raza localităţii Rovinari.

La fața locului s-au deplasat două echipaje pentru descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul ISU Gorj, precum și două echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Gorj, care au constatat că în evenimentul rutier fuseseră implicate un autovehicul, un camion și un tir, iar în urma impactului au rezultat două victime de sex masculin, una fiind încarcerată. Echipajele pentru descarcerare au intervenit pentru extragerea victimei din autovehicul, concomitent cu acțiunea echipajelor medicale de acordare a primului ajutor calificat. Victimele au fost stabilizate și transportate la spital.

Doi tineri în vârstă de 19, respectiv 17 ani, au trecut astăzi pe lângă moarte! Sperăm să se facă bine, iar ce s-a întâmplat în acea zi să rămână doar o experiență urâtă! Trebuie să învățăm din greșelile altora, trebuie conștientizăm riscurile la care ne expunem și trebuie să devenim mai prudenți!

O clipa de neatentie poate genera o tragedie | imaginea 2