Două accidente rutiere cu trei victime

Marți, 09 Iulie 2019Teleorman
Sursa Foto: ISU Teleorman

Doua accidente rutiere cu trei victime | imaginea 1 În ultimele 24 de ore, pompierii militari turneni au intervenit pentru acordarea primului ajutor, descarcerarea și asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la două accidente rutiere, cu un număr total de trei victime, produse pe raza localităților Dracea și Olteanca.

Cel mai grav eveniment a fost însă cel din noaptea de joi spre vineri, 5 iulie, a.c., pe D.J. 546, în apropierea localității Olteanca, unde un autoturism a intrat într-un pom de pe marginea carosabilului, rezultând două victime grav rănite, dintre care una încarcerată.

Pentru gestionarea acestei situații, la fața locului au intervenit salvatorii turneni cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Teleorman cu două echipaje medicale.

Paramedicii au preluat o persoană de gen feminin, de cca. 17 ani, conștientă și cooperantă, cu multiple traumatisme, iar șoferul, un bărbat de aprox. 25 de ani, care avea picioarele prinse sub bordul mașinii, după ce a fost extras de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, a fost predat unui echipaj medical al SAJ Teleorman, ambele victime ajungând de urgență la spital.

După salvarea victimelor, misiunile pompierilor au continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și eliberarea/curățarea carosabilului de resturile provenite de la autoturisme.

Cele două evenimente rutiere au fost preluate de către poliție pentru cercetări.

Galerie imagini