Două accidente rutiere produse în zona localităţii Crasna, Covasna

Marți, 06 August 2019Covasna
Sursa Foto: ISU Covasna

Doua accidente rutiere produse in zona localitatii Crasna  Covasna | imaginea 1 Pichetul de Pompieri Întorsura Buzăului a intervenit sâmbătă, 3 august, a.c., la două accidente rutiere produse pe DN 10, în zona localității Crasna.

În primul caz, pompierii militari și paramedicii SMURD au acordat primul ajutor medical celor două persoane implicate în eveniment, una dintre ele fiind rămasă blocată în autoturism. Ambele victime au fost transportate la UPU Sfântu Gheorghe cu două ambulanțe SAJ pentru investigații medicale.

În al doilea caz, au asistat medical două persoane care au reușit să iasă singure din autoturismul implicat în eveniment. În ambele situații, autoturismele au părăsit partea carosabilă și au fost foarte aproape să ajungă în apele râului Buzău.

Tot sâmbătă, Secția de Pompieri Târgu Secuiesc a intervenit, în cooperare cu echipaje din cadrul ISU Vrancea, la un eveniment rutier produs pe DN 2D, în care au fost implicate două autovehicule. Pompierii militari au asistat medical 7 persoane implicate în accident, dar acestea au refuzat transportul la spital.

Galerie imagini