Plan Roşu de intervenţie pentru un accident rutier în judeţul Tulcea

Sâmbătă, 10 August 2019Tulcea
Sursa Foto: ISU Tulcea

Plan Rosu de interventie pentru un accident rutier in judetul Tulcea | imaginea 1 În urma unui apel prin intermediul 112 - numărul unic pentru apeluri de urgență, salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență “DELTA” Tulcea au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DJ 222 F între localitățile Ostrov și Dăeni.

Conform primelor informații, în accident era implicat un autovehicul cu un număr mare de persoane. A fost activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului, în vederea asigurării unui răspuns coordonat al tuturor structurilor cu atribuții de intervenție.

Către locul evenimentului au fost trimise 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă și modul pentru descarcerare, 2 autospeciale SMURD, 1 autospecială de descarcerare cu punct medical avansat (pentru trierea victimelor), 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de muncă operativă, 2 ambulanțe SAJ și elicopterul SMURD. În urma accidentului, 3 persoane adulte și 1 copil au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la unitățile spitalicești. În vehicul se aflau 14 persoane în total.

Galerie imagini