Respect, Sergent major Isip Andrei!

Sâmbătă, 31 August 2019Harghita
Sursa Foto: ISU Harghita

Respect  Sergent major Isip Andrei | imaginea 1 O bună parte dintre poveștile de viață ale salvatorilor trec neobservate, deoarece e în natura lor să facă tot ceea ce le stă în putință pentru a da o mână de ajutor oamenilor la nevoie. Aceasta este menirea lor, în fiecare minut și în fiecare secundă.

Duminica trecută, pe 25 august, a.c., echipajul SMURD din cadrul Gărzii de intervenție Nr. 2 Toplița, trimis de urgență la locul unui accident rutier, produs pe raza localității Stânceni, judeţul Mureș, l-a găsit pe un tânăr oferind primul ajutor celor două persoane rănite în urma accidentului. Ulterior, s-a aflat că este un coleg de la ISU Neamț, sg. maj. Isip Andrei, care se deplasa spre casă, la Bistrița-Năsăud. Ajuns la puțin timp după producerea accidentului, a deconectat bornele de la baterie și a acordat primul ajutor celor două victime rănite, până la sosirea echipajului de paramedici.

Colegii de la ISU Harghita îi mulțumesc lui Andrei pentru sprijinul acordat și cu siguranță va primi și mulțumirile din partea celor doi tineri care vor afla că el a fost primul care le-a întins o mână de ajutor!

Respect  Sergent major Isip Andrei | imaginea 2