Accident cu maşină de teren răsturnată peste una dintre victime

Marți, 01 Octombrie 2019Satu Mare
Sursa Foto: ISU Satu Mare

Accident cu masina de teren rasturnata peste una dintre victime | imaginea 1 Duminică, 29 septembrie, a.c., la ora 16:43, forțele de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș au fost solicitate să intervină pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor rezultate în urma unui accident produs pe un drum agricol din localitatea Vama.

La fața locului a fost găsită o mașină de teren răsturnată peste una dintre cele 4 persoane aflate în autovehicul (bărbat de 28 de ani). Până la sosirea echipajului medical cu ambulanța SMURD - terapie intensivă mobilă, paramedicii au început manevrele de resuscitare. Având în vedere starea victimei, a fost solicitat un elicopter SMURD. Bărbatul a fost preluat în stare de inconștiență și a fost transportat la UPU Baia Mare.

O altă victimă (tânără de 28 de ani), care prezenta mai multe traumatisme și celelalte 2 persoane implicate, aflate în stare de șoc, au fost transportate la Spitalul Negrești Oaș pentru continuarea investigațiilor medicale.

Pentru gestionarea acestui eveniment au acționat subofițeri și personal medical cu: o autospecială cu modul de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD, o ambulanță aparținând SAJ și elicopterul SMURD de la Jibou.

Galerie imagini