Accident rutier cu 3 autoturisme, mai multe victime și o persoană încarcerată

Luni, 23 Decembrie 2019Teleorman
Sursa Foto: Facebook ISU Teleorman

Accident rutier cu 3 autoturisme  mai multe victime si o persoana incarcerata | imaginea 1 Vineri după-amiază, 20 decembrie, a.c., în jurul orei 16.45, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, s-a anunțat producerea unui accident rutier în municipiul Alexandria, la intersecția străzilor 1907 și Cuza Vodă, cu trei autoturisme implicate, mai multe victime și o persoană încarcerată.

Pentru salvarea persoanelor rănite au intervenit pompierii militari alexăndrineni cu o mașină de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple (ATPVM) și o ambulanță SMURD, iar personalul medical al SAJ Teleorman s-a deplasat la fața locului cu două ambulanțe.

În urma acestui eveniment au rezultat șase victime, dintre care trei femei și trei bărbați, două dintre femei cu traumatisme severe. Pentru una dintre victime, de gen feminin, prinsă sub un autoturism, a fost nevoie de intervenția pompierilor cu accesoriile de descarcerare, aceasta fiind eliberată foarte rapid, în cca. 2 minute, și predată echipajului medical al SAJ pentru îngrijiri de specialitate și transportarea la spital.

Cei trei bărbați, după primirea primului ajutor de la echipajele medicale, au refuzat transportul la spital, însă, mai târziu, șoferul taxiului a ajuns la unitatea medicală pentru investigații amănunțite deoarece nu se simțea bine.

La fața locului a rămas o autospecială de stingere pentru sablarea carosabilului, iar poliția a preluat cazul pentru cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor producerii acestui eveniment.

Galerie imagini