Accident rutier cu patru autovehicule implicate

Luni, 23 Decembrie 2019Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier cu patru autovehicule implicate | imaginea 1 Un accident rutier s-a produs pe Autostrada Soarelui, cu patru autovehicule implicate, două autotrenuri și două autoturisme. O singură victimă, cu traumatism la nivelul unui membru inferior, a fost transportată la spital.

Pompierii militari din cadrul Secției Dragalina au intervenit rapid cu două autospeciale, o autospecială SMURD și o autospecială de descarcerare și au preluat persoana care avea nevoie de îngrijiri, asigurând totodată măsuri de prevenire și stingere.

Vineri, 20 decembrie, a.c., ora 06.27, două echipaje de intervenție din cadrul Secției de Pompieri Dragalina au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe A2, km 76, sens de mers Constanța – București, în zona localitatii Dor Mărunt, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane accidentate şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier între patru autovehicule implicate, două autotrenuri și două autoturisme.

La sosirea forțelor de intervenție la locul accidentului, unul dintre cele două autotrenuri era răsturnat pe o parte pe banda întâi, iar celelalte trei autoturisme implicate prezentau mai multe avarii, fiind pe banda de urgență.

O singură victimă a avut nevoie de îngrijiri din partea echipajului de prim ajutor SMURD, conducătorul autotrenului cu număr de înmatriculare de Constanța (autotrenul răsturnat). Acesta prezenta o plagă de aproximativ 10 centimetri la nivelul membrului inferior stâng. I s-a acordat primul ajutor și a fost transportat la cea mai apropiată unitate spitalicească, la spitalul din orașul Lehliu Gară. Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Echipajul de pompieri încadrat pe autospeciala de descarcerare a deconectat bornele autovehiculelor avariate, a curățat carosabilul și a asigurat măsuri de prevenire și stingere la locul evenimentului. Circulația pe Autostrada Soarelui a fost întreruptă aproximativ 60 de minute.

Galerie imagini