Accident rutier între un autotren, un autoturism și un microbuz

Luni, 09 Decembrie 2019Timis
Sursa Foto: Facebook ISU Timis

Accident rutier intre un autotren  un autoturism si un microbuz | imaginea 1 Vineri, 6 decembrie, a.c., în jurul orei 07:30, pompierii timișeni au fost solicitați să intervină la un accident rutier care s-a produs pe autostrada A1, în apropierea localității Giarmata.

La locul intervenției s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare grea, 3 echipaje SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple, 17 pompieri, 2 echipaje SAJ și echipaje de poliție.

În accident au fost implicate un autotren, un autoturism și un microbuz.

Din nefericire, în urma impactului, o persoană care se afla în autoturism a decedat, iar alte 6 persoane din microbuz au rămas încarcerate. Cele 6 victime au fost extrase în siguranță de către echipajele de descarcerare și predate echipajelor medicale, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Pompierii militari au efectuat manevrele de descarcerare, au acordat îngrijiri medicale victimelor și au asigurat măsurile PSI necesare.

Pompierii timişeni fac un apel către cetățeni să respecte regimul legal de viteză şi să o adapteze în funcţie de condiţiile de drum, astfel încât să poată efectua orice manevră în condiţii de siguranţă, de asemenea să păstreze o distanţă suficientă faţă de vehiculul aflat în fața sa, pentru evitarea coliziunii.

Galerie imagini