Accident rutier produs la limita dintre judeţele Harghita şi Neamţ

Luni, 16 Decembrie 2019Harghita
Sursa Foto: Facebook ISU Harghita

Accident rutier produs la limita dintre judetele Harghita si Neamt | imaginea 1 Misiunile pentru gestionarea situaţiilor de urgenţă la limita dintre judeţele Harghita şi Neamţ sunt destul de dese, iar pompierii salvatori acţionează în echipă, contracronometru, indiferent din care inspectorat judeţean sau serviciu medical fac parte, scopul fiind acelaşi: salvarea vieţilor semenilor aflaţi în situaţii-limită.

Acest lucru s-a întâmplat şi în seara zilei de joi, 12 decembrie, a.c.,, când, la ora 20:44, dispeceratul integrat ISU-SAJ Harghita a fost anunţat, printr-un apel la numărul unic de urgență 112, despre producerea unui accident rutier, soldat cu persoane rănite, pe DN 15, în satul Bradu, comuna Grinţieş din judeţul Neamţ, în care au fost implicate două autoturisme.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari din cadrul Gărzii de Intervenţie Nr. 3 Corbu, cu o autospecială de descarcerare şi o ambulanță SMURD, în sprijin fiind trimise un echipaj SMURD din cadrul ISU Neamţ şi un echipaj SAJ Harghita.

În urma accidentului au fost rănite 3 persoane adulte (cei doi conducători auto şi un pasager) şi au fost avariate cele două autoturisme. După acordarea primului ajutor la locul evenimentului celor trei victime (2 cod verde şi una cod roşu), două au fost preluate şi transportate la spital de echipajele SMURD Neamţ şi SAJ Borsec, iar cea de-a treia victimă, stabilă hemodinamic şi respirator, a refuzat transportul la spital.

Galerie imagini