Accident între un autoturism și un tren în Aradul Nou

Luni, 06 Ianuarie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Accident intre un autoturism si un tren in Aradul Nou | imaginea 1 La faţa locului s-au deplasat Detaşamentul de Pompieri Arad, cu 1 autospecială pentru descarcere, 1 SMURD, 1 SAJ. Trenul era de tip Regio 16171, pe ruta Arad-Sânnicolau Mare. Calea ferată a fost blocată de autoturism.

Forțele de intervenție ajunse la faţa locului au constatat că una dintre victime era conștientă, avea traumatisme la față și i s-au acordat îngrijiri medicale de către SMURD, iar cea inconștientă a rămas încarcerată. Mașina era prinsă sub locomotivă. Echipajul pentru descarcerare a acționat pentru extragerea victimei.

Trenul avea 2 vagoane și 23 de călători. De la Detașamentul Arad s-au deplasat la accident 2 microbuze (16+1 și 8+1) pentru transport călători.

Din dispoziția prefectului în calitate de preşedinte al CJSU, Inspectorul-șef a ordonat ca cele 2 microbuze ale ISU ARAD să transporte cei 22 de călători. Cei care mergeau la Timișoara au fost transportați în gara Arad, iar cei care mergeau în zona Zădăreni, Secuşigiu au fost transportați în localitatea de domiciliu.

Galerie imagini