Accident rutier grav, soldat cu decesul unui pasager dintr-un vehicul răsturnat

Vineri, 17 Ianuarie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier grav  soldat cu decesul unui pasager dintr un vehicul rasturnat | imaginea 1 Un accident rutier grav s-a produs pe DN 4, în localitatea Gruiu, soldat cu decesul unui pasager dintr-un vehicul răsturnat. Pompierii militari din cadrul Gărzii de Intervenție Budești au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de prim ajutor SMURD. La fața locului s-a deplasat și o unitate terapie intensivă mobilă cu medic din Capitală.

Duminică, 12 ianuarie, a.c., ora 21.10, echipaje de intervenție din cadrul Gărzii de IntervențIe Budești au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă să intervină pe raza localității Gruiu, pe DN 4, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex masculin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier in care au fost implicate două persoane.

Ajunși la locul accidentului, pompierii au identificat două persoane în vehiculul răsturnat, un tânăr de 28 de ani, aflat în stop cardio respirator (pasager) și un bărbat în vârstă de 46 de ani (conducător auto), care era conștient și nu prezenta vătămări corporale.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri bărbatului în vârstă de 46 de ani, care prezenta hipertensiune arterială și tahicardie, fără mărci traumatice, iar ulterior acesta a refuzat să fie transportat la o unitate spitalicească.

În ciuda eforturilor depuse de echipajele de intervenție sosite la fața locului, paramedici SMURD, echipaj S.A.J. și echipaj U.T.I.M. din București, în demersul resuscitării celei de-a doua victime a accidentului rutier nu s-a mai putut face nimic, medicul declarând decesul tânărului în vârstă de 28 de ani.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs teribilul eveniment rutier soldat cu decesul unei persoane.