Accident rutier soldat cu avarierea a două autoturisme

Vineri, 17 Ianuarie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier soldat cu avarierea a doua autoturisme | imaginea 1 Un accident rutier s-a produs în Călărași, pe strada Sloboziei, soldat cu rănirea ușoară a unei persoane de sex feminin și avarierea a două autoturisme. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Nr. 1 Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de prim ajutor ATPMV. La locul accidentului s-a deplasat și o ambulanță a S.A.J. Călărași.

Luni, 13 ianuarie, a.c., ora 08.53, echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului Nr. 1 Călărași au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă să intervină pe raza localității, pe strada Sloboziei, la ieșirea din municipiu, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex feminin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier intre două autoturisme, în care au fost implicate două persoane.

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri unei tinere în vârstă de 21 de ani, care prezenta tahicardie și care nu avea mărci traumatice, iar ulterior aceasta a refuzat să fie transportată la o unitate spitalicească, rămânând la locul intervenției.

Pompierii militari încadrați pe autospeciala de descarcerare au scos bornele acumulatorilor celor două vehicule și au ajutat la deblocarea căii rutiere, eliberând carosabilul.

Accident rutier soldat cu avarierea a doua autoturisme | imaginea 2