Accident rutier soldat cu rănirea ușoară a unui conducător auto

Vineri, 31 Ianuarie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier soldat cu ranirea usoara a unui conducator auto | imaginea 1 Un accident rutier s-a produs în comuna Chirnogi, pe DN 41, în urma coliziunii dintre două autovehicule, soldat cu rănirea ușoară a unui conducător auto. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Olteniţa au intervenit rapid la locul accidentului, cu o autospecială de descarcerare şi o autospecială de prim ajutor SMURD.

La locul accidentului s-a deplasat și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță care a acordat îngrijiri unei persoane. Marţi, 28 ianuarie, a.c., ora 14.38, două echipaje de intervenție din cadrul Detaşamentului de Pompieri Olteniţa au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă să intervină pe raza localității Chirnogi, pe DN 41, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex feminin în vârstă de 20 de ani şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier in care au fost implicate două autovehicule.

Pompierii militari încadrați pe autospeciala de descarcerare au folosit echipamentele din dotare pentru a extrage un conducător auto din autoturism, care prezenta traumatisme ușoare şi acuza dureri la nivelul coloanei cervicale, iar ulterior acesta a fost preluat de echipajul S.A.J. Cel de-al doilea conducător auto nu prezenta mărci traumatice și a refuzat examinarea și transportul la spital.

Galerie imagini