Coliziune între două autoturisme, soldată cu rănirea ușoară a unui şofer

Luni, 13 Ianuarie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Coliziune intre doua autoturisme  soldata cu ranirea usoara a unui sofer | imaginea 1 Un accident rutier s-a produs în comuna Grădiștea, pe DN 31, în urma coliziunii dintre două autoturisme, soldat cu rănirea ușoară a unui conducător auto. Pompierii militari din cadrul Detașamentului Călărași au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de prim ajutor SMURD.

Joi, 9 ianuarie, a.c., ora 12.19, echipaje de intervenție din cadrul Detașamnetului 1 Călărași au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă să intervină în localitatea Grădiștea, pe Drumul Național 31, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex masculin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident rutier in care au fost implicate două autoturisme (ambele înmatriculate în județul Călărași).

Paramedicii SMURD au acordat îngrijiri unui bărbat în vârstă de 42 de ani, conducător al unuia dintre vehicule, care prezenta traumatisme minore, iar ulterior acesta a refuzat să fie transportat la o unitate spitalicească. Cel de-al doilea conducător auto implicat în accident nu prezenta mărci traumatice și a refuzat examinarea.

Coliziune intre doua autoturisme  soldata cu ranirea usoara a unui sofer | imaginea 2