Lupta pentru viață continuă!

Miercuri, 29 Ianuarie 2020Arad
Sursa Foto: Facebook ISU Arad

Lupta pentru viata continua | imaginea 1 Un accident rutier s-a produs pe DN 7, în zona localității Căpruța, vineri, 24 ianuarie, a.c., în jurul orei 11.20, fiind implicat un autoturism cu trei persoane aflate în interior. Au intervenit trei echipaje ale Secției de Pompieri Bârzava, Garda de intervenție Nr.1 Bârzava, un echipaj descarcerare, un echipaj de prim ajutor SMURD şi un echipaj de stingere pentru protecția zonei de intervenție cu sprijinul unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, Stația Lipova.

La sosirea echipajelor de intervenție, s-a găsit un autoturism în afara părții carosabile în care erau două victime, femei încarcerate, și un bărbat ieşit din autoturism. Victimele încarcerare au fost extrase din mașină de către echipajul descarcerare, în viață, conştiente, şi predate celor două echipaje medicale pentru a fi transportate la UPU Arad.

Bărbatul a refuzat inițial transportul la unitatea medicală, dar a revenit peste aproximativ 30 de minute, acuzând diferite dureri şi a solicitat să fie preluat de o ambulanță.

Galerie imagini