Respect, Plutonier major Ionuț Ahrițculesei!

Miercuri, 29 Ianuarie 2020Maramures
Sursa Foto: Facebook ISU Maramures

Respect  Plutonier major Ionut Ahritculesei | imaginea 1 În dimineaţa zilei de sâmbătă, 25 ianuarie, a.c., plt. maj. Ionuț Ahrițculesei, aflat în timpul liber, a sărit în ajutorul victimelor unui accident rutier, produs pe Drumul European 58, pe raza localității Coplean din județul Cluj. Ionuț ieșise din tură în acea dimineață și se îndrepta spre București, când a observat că pe marginea drumului se aflau două autoturisme avariate într-un accident produs cu puțin timp în urmă.

Fără să stea pe gânduri, Ionuț a oprit să vadă dacă poate fi de folos eventualelor victime. A anunțat evenimentul la 112, iar apoi a acordat primul ajutor celor trei victime aflate în autoturismul avariat mai grav, cu ajutorul unor participanți la trafic, până la sosirea salvatorilor de la I.S.U. Cluj.

Plt. maj. Ionuț Ahrițculesei este paramedic-pompier și scafandru-salvator în cadrul Detașamentului de Pompieri “Cpt. Marchiș Adrian” Baia Mare. Ionuț este un profesionist desăvârșit, cu o experiență de 14 ani, dar în primul rând un om cu suflet mare.

Respect  Plutonier major Ionut Ahritculesei | imaginea 2