Accident rutier în urma coliziunii dintre un autoturism şi o autobasculantă

Duminică, 16 Februarie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier in urma coliziunii dintre un autoturism si o autobasculanta | imaginea 1 Un accident rutier s-a produs pe A 2, calea I Bucureşti – Constanţa, la km 120, în urma coliziunii dintre un autoturism şi o autobasculantă. Pompierii militari din cadrul Secţiei Dragalina au intervenit rapid la locul accidentului cu o autospeciala de descarcerare şi o autospeciala de prim ajutor SMURD.

Luni, 10 februarie, a.c., ora 10.15, echipajele de intervenție din cadrul Secţiei de Pompieri Dragalina au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe A2, calea I Bucureşti – Constanţa, la km 120, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex masculin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor, în urma producerii unui accident intre un autoturism şi o autobasculantă.

În urma accidentului a rezultat o singură victimă, bărbat în vârstă de 57 de ani (conducătorul autoturismului), care era conştient şi prezenta traumatisme uşoare în zona toracelui şi la nivelul membrelor. Acesta a fost preluat de echipajul de prim ajutor şi transportat la spital pentru investigaţii mai amănunţite.

Galerie imagini