Bebeluş de 11 luni, transportat cu elicopterul SMURD în urma unui accident rutier

Sâmbătă, 08 Februarie 2020Mures
Sursa Foto: Facebook ISU Mures

Bebelus de 11 luni  transportat cu elicopterul SMURD in urma unui accident rutier | imaginea 1 Miercuri, 5 februarie, a.c., s-a produs un accident rutier între două autoturisme pe raza localității Mureni. În autovehicule se aflau patru persoane. Din fericire, niciuna dintre acestea nu se afla încarcerată, dar un copil de 11 luni a avut nevoie de îngrijiri medicale oferite la fața locului de către medicul aflat pe ambulanța SAJ, după care a fost preluat și transportat cu elicopterul SMURD la Unitatea de Primiri Urgențe Târgu Mureș.

La locul solicitat s-au deplasat pompierii militari de la Detașamentul Sighișoara cu un echipaj de descarcerare, o autorpecială de stingere, elicopterul SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean.

În jurul orei 06:30 ale aceleiaşi dimineți, s-a produs şi un incendiu la o anexă gospodărească lipită de casă în localitatea Idrifaia. La locul solicitat s-au deplasat de urgență pompierii militari de la Secția Târnăveni cu două autospeciale de stingere. Din fericire, nu au fost victime și incendiul a fost stins înainte să se propage la locuință.

Galerie imagini