4 autoturisme implicate într-un accident rutier

Duminică, 22 Martie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

4 autoturisme implicate intr un accident rutier | imaginea 1 Miercuri, 18 martie, a.c., ora 19.31, un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de Pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în localitatea Răzvani, pe DN 3, pentru a interveni la un accident rutier în care au fost implicate 4 autoturisme.

La accident s-au deplasat, de asemenea, în sprijin şi două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă din oraşul Lehliu Gară.

La sosirea echipajului de descarcerare, din cele 7 persoane implicate în accident, doar patru dintre acestea aveau nevoie de îngrijiri, şi din fericire, niciuna dintre acestea nu era încarcerată. Pompierii militari au deconectat bornele acumulatorilor vehiculelor şi au luat toate măsurile pentru prevenirea altor situaţii de urgenţă la locul accidentului.

Cele patru persoane care au suferit diverse traumatisme au primit îngrijiri din partea personalului încadrat pe ambulanţele S.A.J., iar ulterior au fost transportate la cea mai apropiată unitate spitalicească, în cazul de faţă, la spitalul din oraşul Lehliu Gară.

Niciuna dintre persoane nu a suferit traumatisme grave, care să le pună viaţa în pericol. Alte trei persoane care erau pasageri în autovehiculele implicate în accident au refuzat examinarea şi/sau transportul la spital, rămânând la locul intervenţiei.

Circulaţia pe DN 3 a fost întreruptă pe respectivul segment timp de aproximativ 50 de minute, organele abilitate, cadre ale Poliţiei, fiind prezente la faţa locului şi deviind traficul pe o rută ocolitoare. Pompierii încadraţi pe autospeciala de Descarcerare au curăţat carosabilul şi, după aproximativ 60 de minute, circulaţia pe DN 3 a fost reluată în condiţii normale.

Galerie imagini