Autoutilitară în coliziune cu un copac de pe marginea drumului

Duminică, 15 Martie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Autoutilitara in coliziune cu un copac de pe marginea drumului | imaginea 1 Luni, 9 martie, a.c., ora 06.30, un echipaj de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenţie Chiselet au fost solicitate prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină, pe raza comunei Mânăstirea, în marginea pădurii Ciornuleasa, pentru acordarea primului ajutor în cazul a două persoane, care au suferit diverse traumatisme.

Autoutilitara de transport marfă în care se aflau a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea drumului. Conducătorul vehiculului a evitat să lovească o căprioară ce îi ieşise în faţă.

În urma accidentului rutier, două persoane aflate în autovehicul au avut nevoie de îngrijiri. Cei doi erau conştienţi şi prezentau diverse traumatisme, fără a fi pusă în pericol viaţa vreunuia dintre ei. Una dintre victime a fost preluată de echipajul de prim ajutor SMURD Chiselet şi a fost transportată la spital, iar cealaltă persoană a fost preluată şi transportată la spital de către echipajul S.A.J.

Galerie imagini