Accident rutier soldat cu rănirea gravă a unui bărbat

Luni, 20 Aprilie 2020Calarasi
Sursa Foto: Facebook ISU Calarasi

Accident rutier soldat cu ranirea grava a unui barbat | imaginea 1 Vineri, 17 aprilie, a.c., ora 01.03, un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de Pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină în localitatea Raşi, comuna Sălcioara, judeţul Ialomiţa, pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane de sex masculin şi pentru asigurarea tuturor măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

Autoturismul în care se afla bărbatul s-a răsturnat în afara părţii carosabile, intrând în coliziune cu un alt vehicul staţionat. La sosirea echipajelor de urgenţă la faţa locului, pompierii militari au identificat o singură victimă, bărbat, aflat în stare de inconştienţă, care prezenta mai multe traumatisme grave, totodată deconectând bornele acumulatorului autoturismului avariat.

Până la sosirea ambulanţei, pompierii militari au asigurat protejarea termică a bărbatului, i-au monitorizat pulsul şi i-au administrat oxigen. Echipajul S.A.J. a acordat îngrijiri conducătorului autoturismului, după care acesta a fost transportat de urgenţă la cea mai apropiată unitate spitalicească.

Organele abilitate urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest eveniment rutier în care o persoană a suferit trauamatisme foarte severe.

Galerie imagini