Conductă de gaz avariată în urma unui accident rutier

Vineri, 03 Aprilie 2020Satu Mare
Sursa Foto: Facebook ISU Satu Mare

Conducta de gaz avariata in urma unui accident rutier | imaginea 1 Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați, în dimineața zilei de joi, 2 aprilie, a.c., pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier pe raza municipiului Carei. Prin apel la numărul 112, pompierii au fost informați că un autoturism s-a izbit frontal de peretele unei case, avariind o conductă de gaz.

În cel mai scurt timp, la adresa indicată, s-au deplasat două echipaje cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Din fericire, până la sosirea forțelor profesioniste, șoferul autoturismului a reușit să se autoevacueze. Acesta a fost găsit în stare de conștiență și, după primirea îngrijirilor medicale, a refuzat transportul la spital. Pompierii au asigurat zona până la remedierea situației de către reprezentanții societății de distribuție a gazului. În urma evenimentului, autoturismul a fost avariat în proporție de aproximativ 30 %.